NOVEMBRE 2020

logo_leaderponent_web2
Gustum - productes de la terra
Logo retallat
Et presentem el butlletí de notícies i l'agenda del mes de NOVEMBRE de l'Associació Leader de Ponent, tot un recull d'activitats que organitzem o en les quals participem!
DJI_0347

Últimes notícies

S'obre la convocatòria d'Ajuts Leader

El passat divendres 16 d’octubre va sortir publicada la convocatòria per a l’any 2020 dels ajuts destinats al desenvolupament local en l’àmbit territorial Leader.
Les sol·licituds ja poden tramitar-se a través d'aquest enllaç.
El termini finalitza el 30 de novembre de 2020, inclòs.
Llegeix tota la notícia aquí i demana assessorament personalitzat a través dels correus electrònics rterre@leaderponent.cat o bé a mrosinach@leaderponent.cat

AjutsLeader

L’Associació Leader de Ponent obre el procés de recollida de currículums per a dues ofertes d’ocupació

L’Associació Leader de Ponent ha presentat la sol·licitud per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que marca l’ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores.
S’han sol·licitat dues persones amb els perfils següents: GESTIÓ ENERGÈTICA i ECOTURISME.
*En aquest moment, s’ha sol·licitat la subvenció i s’està pendent de resolució.
Enllaç al procés de selecció i als requisits
GJ 2020 (1)

Jornades tècniques en línia realitzades durant el mes d'octubre en el marc del PATT

El dia 22 d'octubre s'iniciava el cicle de jornades 'Les empreses rurals front els reptes de la Covid-19', que s'ha treballat conjuntament amb la Comunitat de Municipis del Segrià Sec i els ajuntaments de Bellaguarda i La Granadella amb els AODL i les àrees de Promoció econòmica. Aquest cicle de jornades continua el proper 5 de novembre i el punt i final serà el dia 26 de novembre.
Aquest cicle ha estat el primer que s'emmarca en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica. Dins aquest marc, també s'han celebrat 3 jornades tècniques, una sobre l'agricultura i la ramaderia del futur, amb el Consell Comarcal de les Garrigues, una sobre com incrementar la presència de ratpenats i rapinyaires per millorar el control de plagues, amb l'ADV ecològica de Ponent i una per establir vincles entre els restauradors i productors de la comarca de l'Urgell, amb el Consell Comarcal de l'Urgell.
Podeu seguir la programació de jornades tècniques a l'apartat d'agenda al web
WhatsApp Image 2020-10-30 at 09.59.12
Ek84vbOWkAEL1Ap

Punt i final a les activitats per viure els Espais Naturals de Ponent

El passat dissabte 24 d'octubre es va donar per finalitzat el programa d'activitats per viure els espais naturals de Ponent. En un any marcat per la pandèmia del coronavirus, s'han pogut realitzar una dotzena d'activitats de les 55 que hi havia programades. Tot i això, s'ha treballat per seguir les recomanacions i obligacions del PROCICAT per al correcte funcionament de les activitats.
Us animem a seguir el projecte a través del web i a visualitzar els diferents vídeos i visites virtuals dels espais naturals de Ponent.
WhatsApp Image 2020-07-12 at 11.30.34 (1)
Imatge d'una de les primeres activitats que es van realitzar en aquest 2020.

AGENDA DEL MES DE NOVEMBRE

A continuació, us enllaçem amb un seguit d'esdeveniments en els quals hi participarem activament des de l'Associació Leader de Ponent.
en-linia-eines-basiques-venda-121120-200426_page-0001

Eines bàsiques per aprendre les habilitats de venda i comunicació

Acció formativa vivencial i d’alt impacte encaminada a entrenar i aprendre com funcionen les decisions dels clients, entrenar com comuniquem els nostres productes o serveis rurals, entenent com funciona el nostre cervell i aplicant les últimes tècniques en el món de les ventes: les NEUROVENDES.
en-linia_reptes-covid19_221020i05i261120_ (1)_page-0001

Cicle de jornades 'Les empreses rurals front els reptes de la Covid-19'

El proper dijous 5 de novembre continuarà el cicle de jornades 'Les empreses rurals front els reptes de la Covid-19'. En aquesta sessió es tractarà la temàtica del comerç on-line amb la ponència de Vidal Vidal, de Nubulus. La sessió la moderarà el Juanjo Pérez, tècnic de desenvolupament local de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec.

2na i 3a sessió del cicle de jornades tècniques 'Les empreses rurals front els reptes de la Covid19'

Dijous 5 i dijous 26 de novembre de 2020
PATT 2210-05i261120

Eines bàsiques per aprendre les habilitats de venda i comunicació. Neurovendes per empreses rurals

12 de novembre de 2020
recorte patt roger1

Com negociar amb la banca: 10 errors que no hem de cometre per finançar un projecte empresarial rural

19 de novembre de 2020
patt roger2
telegram

Canal de Telegram de l'Associació Leader de Ponent

Aprofitem aquests dies per recordar-vos que disposem d'un canal a Telegram.
Subscriu-te al nou canal digital de l' Associació Leader de Ponent i rep automàticament tota l'actualitat sobre els projectes Gustum i Espais Naturals de Ponent i les notícies relacionades amb l' Associació Leader de Ponent.
Cerqueu el canal a l'app amb el nom Associació Leader de Ponent.
logo_news3-leader