Associació Leader de Ponent
Gustum - productes de la terra
Espais Naturals de ponent

Butlletí de notícies i agenda de MARÇ

Et presentem el butlletí de notícies del mes de MARÇ de l'Associació Leader de Ponent. A més, també pots consultar les activitats, o altres jornades que organitzem o en les quals participem!


T'animem a fer-hi una ullada!

ÚLTIMES NOTÍCIES

Sidamon-Gener2
enegest2

Jornades informatives sobre energia i contractació responsable

El passat 17 de gener vam oferir una jornada informativa a l'Ajuntament de Sidamon per tal d'ajudar a entendre un la factura d'electricitat.
També vam tenir l'oportunitat d'explicar els avantatges de les plaques fotovoltaiques així com també altres mesures d'adaptació i mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Per altra banda, i a través del projecte ENFOCC i els ajuts Leader, vam oferir unes jornades explicatives als beneficiaris dels Ajuts Leader per tal d'entendre també la facturació elèctrica, i sobre com utilitzar l'eina ENEGEST.
catalegfiraeditora1248721700

Presentació del catàleg d'Experiències Oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec

El 18 de gener vam assistir a la presentació del Catàleg d'Experiències Oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec, realitzat per l'equip tècnic del Consell Comarcal de les Garrigues. Una gran feina realitzada per part dels tècnics i de totes les empreses que hi han participat. Es mostra com un exemple a seguir de col·laboració público-privada.
Us invitem a tots a conèixer i gaudir cada una de les experiències del catàleg!
Més informació
TaulaTE_LeaderPonent

Trobada amb la Taula de Transició Energètica a Ponent

Aquest mes també hem convocat els agents de la Taula de Transició Energètica a Ponent per debatre, conscienciar i desenvolupar projectes sobre l'energia sostenible i l'aplicació de mesures d'adaptació i mitigació dels efectes del canvi climàtic.
Des del 2017, l'Associació Leader de Ponent treballa per fer efectiva la transició energètica a les Terres de Lleida.
Més informació
grup motor

Reunió del grup motor del projecte Espais Naturals de Ponent

Aquest mes de febrer ens hem tornat a reunir amb el grup motor del projecte Espais Naturals de Ponent per tractar diferents temes. Presentar-los-hi el nou quadern d'activitats del 2020 ha estat un dels temes.
Ben aviat, farem la presentació pública de les noves accions del 2020 i presentarem el nou quadern de propostes!

Tota la informació

AGENDA DE MARÇ

53890982_862953690702521_3420143167167528960_n
ERoMrRHU8AYPNoU

Participació a la XXII Fira Natura Lleida

En el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, els propers 28, 29 de febrer i 1 de març, participarem en la nova edició de l'esdeveniment lleidatà Fira Natura. Donarem a conèixer el projecte així com també posarem a disposició del públic les guies d'activitats i d'ocells dels espais naturals de Ponent.
A més, el mateix diumenge també podreu escoltar l'Enric Morera, el tècnic del projecte, que explicarà les noves propostes d'enguany!

Més informació
WhatsApp Image 2018-10-24 at 21.16.24

Itinerància de la Cúpula Gustum

  • (11-03-20) Col·legi Carles III de Sant Carles de La Ràpita
  • (12-03-20) Col·legi Teresià de Tortosa
Més informació
WhatsApp Image 2019-03-11 at 11.13.44 (2)

II Fòrum Verge Extra: OIi i Territori

Una vintena d’actors relacionats amb el sector oleícola, tant públics com privats, tornen a treballar per tancar el segon ‘Fòrum Verge Extra: Oli i Territori’. Una trobada que va iniciar-se l’any passat i que busca dignificar el patrimoni local i aportar valor a la producció d’Oli d’Oliva Verge Extra mitjançant la creació de sinèrgies amb el patrimoni.
La nova edició, que se celebrarà del 18 al 20 de març, comptarà amb la presència de diversos professionals del màrqueting, la gastronomia i l’oleïturisme que ajudaran a descobrir i crear un relat comú que aporti valor afegit a la comercialització de l’oli i ajudi a dinamitzar l’economia del territori.
Tàpia 2

I Congrés de la Tàpia de les Terres de Lleida

Els propers 26 i 27 de març se celebrarà a Mollerussa el I Congrés sobre la Tàpia a les Terres de Lleida.
El Congrés, que tindrà la seu a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, comptarà amb diferents ponències de nivell, també es visitaran experiències d'aquest tipus de construccions així com també diferents debats amb experts.

Ja podeu consultar el web del Congrés i fer la vostra inscripció.
Segueix-nos a les xarxes socials!
@leaderponent
facebook twitter