Butlletí de notícies i agenda de febrer

Et presentem el butlletí de notícies i l'agenda del mes de FEBRER de l'Associació Leader de Ponent, tot un recull d'activitats que organitzem o en les quals participem!


T'animem a que hi facis una ullada!

ÚLTIMES NOTÍCIES

Jornada Urgell

Es posen en marxa quatre jornades gastronòmiques per promoure el producte local

El passat 25 de gener es van posar en marxa les jornades gastronòmiques que es realitzaran a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Emmarcades en el projecte Gustum, la proposta té per objectiu promocionar els aliments produïts a les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Segrià i Les Garrigues. Llegeix més...
Vídeo de la notícia a Lleida TV
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Incorporació de les comarques de la Noguera, el Segrià nord i la Segarra al projecte Espais Naturals de Ponent

S'està treballant per incorporar els espais naturals de la Noguera, el Segrià nord i la Segarra al projecte Espais Naturals de Ponent, amb el qual es promocionaran un total de 20 espais naturals, 7 més que l'any anterior.
Més informació del projecte
P1_Ruta del camí dels 7 sentits 1_VALID_VECTORITZAT

Senyalització del Camí dels Set Sentits, a Cervià de Les Garrigues

En el marc del projecte 'Col·labora x paisatge' s'ha finançat la senyalització d'aquesta ruta en la qual s'hi troben obres realitzades per l'escultora Marta Pruna.
Accedir al reportatge de TV3
Fall is here!

Memòria anual de l'any 2017 de l'Associació Leader de Ponent

Disponible la memòria de l'anualitat 2017 de l'Associació Leader de Ponent, en la qual es poden consultar totes les accions realitzades i els ajuts Leader concedits.
Veure la memòria

AGENDA DE FEBRER

La cpula_web2

Itinerància de la Cúpula Gustum

Dia 6 i 7: A Anglès i Amer per oferir el recurs a les escoles de La Selva.

Dia 12 i 13: A l'escola Països Catalans de Lleida.

Dia 19 i 20: Al Baix Ebre i Montsià.

Dia 22 i 23: A l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer.

Dia 24: A la Plaça del Mercat d'Olot.

Dia 26 i 27: A l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Més informació
20180201_094405

2a jornada gastronòmica per promocionar els productes del Pla d'Urgell

Dia 1: Jornada gastronòmica adreçada als alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida per promocionar els productes locals del Pla d'Urgell a càrrec del xef Joel Castanyé del Restaurant La Boscana de Bellvís, també acompanyat del Robert Camps, de Formatges Camps. Llegeix més...
vins i boira

Vins i Boira

Dia 3: En el marc del projecte 'Col·labora x paisatge', s’ha col·laborat en aquest esdeveniment en l’organització de la xerrada que té com a títol ‘El Riu Corb, hidrografia, paisatge i aprofitaments, que anirà a càrrec del Doctor en biologia Andreu Seres. Llegeix més...
3a jornada_segria

3a jornada gastronòmica per promocionar els productes del Segrià

Dia 8: Jornada gastronòmica adreçada als alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida per promocionar els productes locals del Segrià a càrrec de la xef Mercè Tomàs del Restaurant L'Estel de la Mercè de Lleida. Llegeix més...
4a jornada_garrigues

4a jornada gastronòmica per promocionar els productes de les Garrigues

Dia 22: Jornada gastronòmica adreçada als alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida per promocionar els productes locals de les Garrigues a càrrec del xef Xavier Benet del Restaurant Hostal Benet de Les Borges Blanques. Llegeix més...
Segueix-nos a les xarxes socials!
@leaderponent
facebook twitter