Butlletí de notícies i agenda de MARÇ

Et presentem el butlletí de notícies i l'agenda del mes de MARÇ de l'Associació Leader de Ponent, tot un recull d'activitats que organitzem o en les quals participem!


T'animem a fer-hi una ullada!

ÚLTIMES NOTÍCIES

IMG_5388
IMG_5403

Jornades Gastronòmiques Gustum

El passat dia 14 de febrer, l'Associació Leader de Ponent, mitjançant el projecte Gustum, va celebrar un dinar de promoció del producte local de les comarques del Pla d'Urgell, les Garrigues, el Segrià i l'Urgell a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida
L'esdeveniment va comptar amb un menú elaborat amb productes locals de les diferents comarques, i fet a mans dels alumnes de l'Escola.

IMG_5476
IMG_5585

Acte de presentació del projecte Espais Naturals de Ponent

El dia 27 de febrer, el Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig va acollir l'acte de presentació del projecte Espais Naturals de Ponent 2019. L'acte va constar de diferents parts on es van signar convenis amb diferents municipis per a la conscienciació i dinamització dels espais naturals; també es va presentar el projecte Oenanthe, a través d'un audiovisual que relata els inicis del projecte i el resultat final de la rehabilitació d'un aixopluc i d'una cabana de volta als Secans de Belianes Preixana. Francesc Mauri, meteoròleg i presentador, va conduir l'acte i va presentar el nou quadríptic d'activitats per realitzar als espais naturals de Ponent.
Més informació sobre l'acte
53722947_1939446126182611_1854961216540114944_o

Jornada taller per visualitzar-se als mapes de Google, amb Nubulus Internet & Web Services

Els comerciants de Mollerussa Comercial van aprendre amb Nubulus Internet & Web Services la importància d'estar als mapes de Google, com poden guanyar visibilitat i tenir un aparador a internet amb eines gratuïtes com Google MyBusiness.
La jornada va comptar amb el suport de l'Associació Leader de Ponent i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

AGENDA DE MARÇ

Itinerància Cúpula Gener 19

La Cúpula Gustum torna a les escoles de Catalunya

La Cúpula Gustum segueix la seva itinerància per les escoles catalanes. Aquest MARÇ serà el torn de:
  • Escoles Albert Vives, La Salle, Pau Claris i Valira de la Seu d'Urgell
  • Escola de la Cerdanya
  • Escola Puig Cavaller de Gandesa
  • Escola Parc de les Aigües de Figueres
  • Escola Josep de Ribot i Olives de Vilamalla
53083457_1209914275830099_2108338104883478528_o

Participació a la Taula d'Ecoturisme de Catalunya

El dia 1 de març participarem a la Taula d'Ecoturisme, a Barcelona. Aquesta taula, que es reuneix trimestralment, té com a objectiu dinamitzar el turisme als parcs naturals i els espais protegits.
Activitats Març

Tret de sortida a les activitats als Espais Naturals de Ponent

Aquest mes de març, des del projecte Espais Naturals de Ponent, s'ha programat dues activitats per a realitzar als diferents espais naturals que hi ha a Ponent.
El 16 de març hi ha un taller d'elaboració de caixes niu per a ocells als Secans del Segrià i Utxesa.
El dia 22 i fins el dia 24 de març, s'ha programat un taller de reconstrucció de marges de pedra seca a la Serra de Bellmunt Almenara. La proposta, que s'allargarà tot el cap de setmana, és una de les novetats d'aquest 2019.

Inscripcions aquí
Segueix-nos a les xarxes socials!
@leaderponent
facebook twitter