Butlletí de notícies i agenda de juliol

Et presentem el butlletí de notícies i l'agenda del mes de JULIOL de l'Associació Leader de Ponent, tot un recull d'activitats que organitzem o en les quals participem!


T'animem a que hi facis una ullada!

ÚLTIMES NOTÍCIES

WhatsApp Image 2018-06-15 at 12.26.13 (1)

El projecte Gustum es presenta al País Vasc

El passat 15 de juny, com a responsables del projecte 'Gustum' vam assistir a la jornada 'Hacia una alimentación sostenible, consumo y demanda de alimentos locales' a Azpeitia (Guipúscoa). Vam compartir el nostre projecte i també vam presentar altres iniciatives a les quals donem suport com el projecte 'Mengem d'aquí', iniciativa del Leader Alt Urgell Cerdanya, i “Territori Educador. Ens mengem les Valls” de l'Associació per la Gestió de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.
Ripoll

Assistència a una jornada tècnica sobre transició energètica

El dia 1 de juny vam assistir a una jornada tècnica sobre transició energética a Ripoll. Vam conèixer com es tracta aquest tema a Catalunya i vam conèixer diferents iniciatives que es duen a terme en alguns municipis per promoure la transició energètica.
enp reunió

Reunió mensual del projecte Espais Naturals de Ponent

El passat 19 de juny, vam fer la reunió mensual del projecte 'Espais Naturals de Ponent' amb tots els agents implicats en la gestió i la dinamització dels espais naturals.
En aquestes reunions, de caràcter mensual, compartim propostes i treballem conjuntament per la revalorització i promoció dels espais naturals de Ponent.
gustum_bcn

El projecte Gustum i les diferents accions es presenten en el marc del projecte europeu Life Clinomics

El passat 6 de juny vam assistir al curs 'L'adaptació de l'agricultura al canvi climàtic i el paper clau dels ajuntaments' en el marc del projecte europeu Lifeclinomics. Des de l'Associació Leader de Ponent es va parlar del projecte Gustum i de les accions que duem a terme.

AGENDA DE JULIOL

Properes activitats d'Espais Naturals de Ponent durant el mes de juliol

Dia 1: Anellament d'ocells
Dia 6: Sent Almenara
Dia 7: Sent la Vall del Llobregós
Dia 7: Sent Viladot
Dia 14: Sent Granyena
Dia 21: Sent la Serra de Bellmunt
Dia 21: Sent els secans de Belianes-Preixana
Dia 28: Sessió nocturna de descoberta dels ratpenatsMés informació de les activitats
cpula fora_web

La Cúpula Gustum es presenta a l'escola pública Ramon Llull de Barcelona

El dia 5 de juliol la Cúpula Gustum s'instal·la a l'escola pública Ramon Llull de Barcelona. L'acte està programat per donar a conèixer el recurs educatiu a entitats i a altres organismes del món educatiu.
Gustum - productes de la terra

Intercanvi d'experiències al país de Polònia

Del 16 al 19 de juliol: En el marc del projecte Territori Intel·ligent realitzem un intercanvi d'experiències amb el país de Polònia. L'Associació Leader de Ponent ha establert contacte amb el grup Lokalna Grupa Dzialania Przyjazne Mazowsze de Plonsk els quals tenen el projecte 'What a village is a different song' relacionat amb Gustum, i el grup Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp té contacte amb el grup Warmiński Zakątek el qual té interés amb el projecte Start-Up. Durant els 4 dies es visitaran conjuntament els dos grups, els dos territoris i els projectes que desenvolupen.
Captura1

Reunió de treball a les Garrigues sobre els paisatges agrícoles com a actiu pel territori

Dia 12: El dijous 12 de juliol assistirem a una reunió de treball per parlar d'experiències de planificació i gestió del paisatge en l'àmbit local al Centre d'Intepretació de les Pintures Rupestres del Cogul (Les Garrigues). La reunió pretén donar a conèixer el valor dels paisatges agrícoles com a actiu desenvolupador d’un territori. En la taula rodona sobre “Experiències de gestió de paisatges agrícoles en l’àmbit local” hi participaran Ferran Mestres, del Fòrum Agrari del Priorat; Christelle Frau, tècnica del Parc Natural Regional del Pirineu Català; i Albert Puigvert, gerent d’ARCA, la xarxa de grups Leader de Catalunya.
Més informació
Segueix-nos a les xarxes socials!
@leaderponent
facebook twitter