Butlletí de notícies i agenda d'agost

Et presentem el butlletí de notícies i l'agenda del mes d'AGOST de l'Associació Leader de Ponent, tot un recull d'activitats que organitzem o en les quals participem!


T'animem a que hi facis una ullada!

ÚLTIMES NOTÍCIES

IMG-20180719-WA0050

Intercanvi d'experiències a Polònia

En el marc del projecte Territori Intel·ligent, del 16 al 19 d'agost vam realitzar un intercanvi d'experiències amb el país de Polònia. L'Associació Leader de Ponent va establir contacte amb el grup Lokalna Grupa Dzialania Przyjazne Mazowsze de Plonsk els quals tenen el projecte 'What a village is a different song' relacionat amb Gustum, i el grup Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp té contacte amb el grup Warmiński Zakątek el qual té interés amb el projecte Start-Up. Durant els 4 dies vam visitar conjuntament els dos grups, els dos territoris i els projectes que desenvolupen. Va ser una experiència molt enriquidora que ens va permetre trobar punts en comú amb els diferents grups.
DSC_1858

Signatura del conveni entre els ajuntaments d'Agramunt i Castellserà i el projecte Espais Naturals de Ponent

El dia 2 de juliol es va signar el conveni per a la dinamització i preservació de l'espai natural de la Serra de Bellmunt Almenara, amb els ajuntaments de Castellserà i Agramunt i el projecte Espais Naturals de Ponent. L'acte es va celebrar dins l'Espai natural de la Serra de Bellmunt Almenara, al bell mig del Pilar d'Almenara.
DSC_2095

Taula de treball sobre transició energètica

El passat 26 de juliol, ens vam reunir per fer el seguiment de la taula de treball de transició energètica al Consell Comarcal del Pla d'Urgell per tractar el tema de la transició energètica.
En aquesta reunió ens hi va acompanyar l'alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, per explicar-nos els canvis que han adoptat en aquest municipi de la Conca de Barberà en matèria de transició energètica.
onda cero lleida

Les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent al programa La Ciutat Lleida

Cada divendres del mes de juliol, les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent han estat protagonistes al programa La Ciutat Lleida, de l'emissora Onda Cero Lleida. Hem explicat de què es tractaven, on es feien i quin caràcter tenien.

Els programes es poden recuperar a través d'aquest enllaç.

AGENDA D'AGOST

Properes activitats d'Espais Naturals de Ponent durant el mes d'agost

Dia 4: Sent Mas de Melons
Dia 9: Sent la Serra de la Llena
Dia 15: Sent la Vall de Vinaixa
Dia 26: Anellament d'ocells a l'Aiguabarreig Segre - Cinca (Massalcoreig)
Dia 26: Descoberta de flora i fauna a la Vall del Llobregós
Més informació de les activitats
Segueix-nos a les xarxes socials!
@leaderponent
facebook twitter