Presentació de l'exposició itinerant d'Espais Naturals de Ponent i les activitats per al 2017

4 d'abril del 2017 - L'Associació Leader de Ponent va organitzar, el passat dia 4 d'abril a les 12 h a Cal Sinén -a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana-, l’acte de presentació de les novetats i accions immediates per ampliar l'abast del projecte Espais Naturals de Ponent.
 

Nascut la tardor de 2016, Espais Naturals de Ponent té per objectiu donar valor als espais naturals del territori i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn. En pocs mesos el projecte ha consolidat la seva posada en marxa i inicia ara un procés d'expansió.
 

L'acte va comptar amb uns 70 assistents i va marcar el tret de sortida de l'exposició itinerant Espais Naturals de Ponent i de l'agenda d'activitats que durà la riquesa dels espais naturals a tot el territori. Durant l'acte també es van donar a conèixer les novetats i incorporacions al projecte.
 

Per cloure l'acte, Gustum va organitzar una mostra gastronòmica amb productes artesans locals a càrrec dels següents productors: Cal BoschDominis de GranyenaFormatges Camps, Forn de pa Cal Gil, Forn de pa Martorell, Cooperativa d'AspaMos de TrosXarcuteria Vallverdú AloyTorrons FèlixForn Pa de RonyóL'OliveraMas de NoguésTomàs Cusiné i Celler Matallonga.


Per consultar les activitats i el lloc on s'ubica l'exposició itinerant consultar el web d'Espais Naturals de Ponent.